Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

ΜΕΛΙ

Πώς να ξεχωρίσετε το νοθευμένο μέλι χρησιμοποιώντας αυτά τα απλά τρικ



Το μέλι είναι μία απο τις πιο θρεπτικές και ευεργετικές τροφές που υπάρχουν. Ωστόσο θα πρέπει να είστε ενημερωμένοι οσον αφορά στο μέλι γιατι τα περισσότερα μέλια που κυκλοφορούν στην αγορά ή απο παραγωγούς είναι νοθευμένα.Είναι πολύ σπάνιο να βρείτε 100% γνήσιο και ανόθευτο μέλι. Εδώ θα σας μάθουμε κάποια τρικ ωστε να ξεχωρίζετε το γνήσιο απο το νοθευμένο μέλι:
1ο τρικ: Πάρτε ενα σπίρτο, βουτήξτε την άκρη που ανάβει μέσα στο μέλι και ανάψτε το στο σπιρτόκουτο του οπως θα το ανάβατε κανονικά-σα να μην υπήρχε το μέλι στην άκρη του-Αν το μέλι ειναι αγνό, τοτε το σπίρτο θα ανάψει με ευκολία και η φλόγα θα συνεχίσει να καίει το μέλι. Άν όμως περιέχει προσμίξεις, τοτε ΔΕΝ θα ανάψει γιατι το νοθευμένο μέλι περιέχει υγρασία.
2ο τρικ: Γεμίστε ένα ποτήρι με νερό, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας μέλι στο ποτήρι, αν το μέλι περιέχει σιροπι γλυκόζης ή ζάχαρης τότε θα αρχίσει να διαλύεται στο νερό, αν όμως είναι φυσικό αγνό μέλι τότε θα κάτσει στον πάτο του ποτηριού.
3ο τρικ: Βάλτε μία μικρή σταγόνα μελιού στον αντίχειρά σας. Αν χύνεται ή απλώνεται γύρω γύρω απο τον αντίχεια , δεν είναι αγνό. Το αγνό μέλι παραμένει ανέπαφο πάνω στον αντίχειρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...